Liikuntasali

Jakokosken liikuntasali seisoo ylväästi keskellä kylää. Se on rakennettu vuonna 2006 ja on oiva esimerkki kyläväen aktiivisuudesta kun ajetaan oman kylän asioita.

 

Liikuntasali toimii urheiluharrastusten lisäksi myös erinomaisesti suuren väkimäärän juhlapaikkana. Salissa on järjestetty myös konsertteja rokista klassiseen musiikkiin.

 

Liikuntasalin yhteydessä on myös kuntosali

 

Kuntosalille saat sähköisen avaimen, jos olet täysi-ikäinen ja kontiolahtelainen. Avain on mahdollisuus hakea Kontiolahden liikuntahallin vahtimestarilta (Karpalokaari 8, Kontiolahti, arkisin klo 16 jälkeen). Avain luovutetaan panttimaksulla (15€). Kuntosalin käyntimaksu on 2 €/ käynti, joka maksetaan kuntosalin seinällä olevaan lippaseen. Muista merkata seinällä olevaan vihkoon käyntisi. Kuntosali on tarkoitettu yli 15 vuotiaille, 12-14 vuotiaat ainoastaan aikuisten seurassa. Kuntosalin seinältä löydät tarkemmat kuntosalin käyttöohjeet.

 

Monitoimisali kovassa käytössä

Monitoimisalina se palvelee hyvin myös viereisen alakoulun tarpeita. Liikuntatuntien lisäksi tilavassa salissa vietetään myös kaikki koulun joulu- ja kevätjuhlat. Sanomattakin on selvää, ettäurheilusaliin kokoonnutaan myös kylän omien yhteisten ja yksityisten juhlien ja viettoon.

 

Liikuntasalin vuorot