KYLÄN TOIMIJAT

Tällä sivulla on Jakokoskella aktiivisesti toimivien eri yhdistysten esittely ja yhteystiedot. Kyläyhdistyksen yhteystiedot löytyvät alhaalta jokaisella sivulla.

Jakokosken Jahti ry

Jakokosken Jahti ry on kylän vuonna 2000 perustettu metsästysseura. Seuran tarkoituksena on harjoittaa omistamillaan ja vuokraamillaan metsästysmailla järkiperäistä metsästystä, riistanhoitoa ja niiden edellyttämää yhdistystoimintaa sekä mahdollistaa erätaitojen siirtymisen nuoremmalle sukupolvelle.

Seuran puheenjohtaja: Mika Kontkanen, puhelin: 050 347 6528
Tarkemmat tiedustelut sähköpostilla: pj.jakokoskenjahti(at)gmail.com

Jakokosken Martat ry

Jakokosken Martat kokoontuvat noin kymmenen kertaa vuodessa monipuolisen marttailun merkeissä. Pääasiana on mukava tekeminen ja eri-ikäisten ihmisten kohtaaminen ja ajatusten vaihto. Jäseniä Jakokosken marttayhdistyksessä on noin 30 ja ikäjakauma on 20-85-vuotta. Marttoihin voit liittyä ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan sähköpostilla ja liittymällä jäseneksi Marttaliittoon.

Marttojen puheenjohtaja: Johanna Lento
Tarkemmat tiedustelut sähköpostilla: jakokoskenmartat(at)gmail.com

Jakokosken valokuitu osk

Nopean ja laadukkaan nettiyhteyden saamiseksi Jakokoskelaisille perustettiin valokuituosuuskunta vuonna 2021. Hankkeen rahoituksen mahdollistaa EU:n maaseudun kehittämisen maatalousrahasto paikallisen Ely-keskuksen kautta. Osuuskunta järjesti verkon rakentamiseksi julkisen kilpailutuksen, jonka tuloksena Jakokoskelle rakennetaan valokuituverkko. Verkon rakentaminen alkaa vuonna 2023. Uudet liittyjät ovat aina tervetulleita mukaamme valonnopeudelle!

Jakokosken Vesa ry

Jakokosken Vesa ry on kylän oma urheiluseura, joka on toiminut ainakin vuodesta 1918 alkaen ja vuonna 2008 rekisteröitynyt Jakokosken Vesa ry:ksi. Jäsenmaksu on aikuisilta 15 euroa ja perhemaksu 30 euroa. Lapsilta jäsenmaksu on 10 euroa. Jakokosken Vesa ry vastaa mm. kylän jääkiekkokaukalon sekä maisemaladun ylläpidosta. Seura mahdollistaa jäsenilleen liikuntahallin käytön ryhmä- ja perhevuoroilla.

Tarkemmat tiedustelut sähköpostilla: pj.jakokoskenvesa(at)gmail.com

Jakovaarirock ry

Jakovaarirock on ollut aikaisemmin jokavuotinen tapahtuma, jossa bändit ovat esiintyneet omaksi ja yleisön iloksi. Tapahtuma on tällä hetkellä tauolla.

Seulaset ry

Seulaset ry järjestää Tähtikallion vieressä sijaitsevalla tähtitornilla tähtinäytäntöjä yleisölle.