Etusivu

Jakokosken kylä sijaitsee Pohjois-Karjalassa 20 kilometrin päässä Joensuusta, Kontiolahden kunnassa. Jakokoski on aito kehittyvä maaseutukylä, jossa on hyvät palvelut ja lukuisat harrastusmahdollisuudet.

 

Kylällä asuu paljon lapsiperheitä ja se näkyy mm. kyläkoulun oppilasmäärässä: lapsia on koulutiellä yli seitsemänkymmentä. Kylän väkiluku onkin kasvanut koko ajan tasaisesti: Jakokoskelle rakennetaan uusia omakotitaloja vuosittain puolisenkymmentä.

 

Jakokoskella on toteutettu ja toteutetaan koko ajan runsaasti erilaisia kylän kehittämishankkeita. Niissä on usein mukana Joensuun seudun Leader ja muita yhteistyökumppaneita.

 

Täytyy kuitenkin pitää mielessä, että ilman kyläläisten omaa talkootyötä hankkeet eivät olisi toteutuneet. Näillä sivuilla esitellään toteutuneita suurimpia hankkeitamme, joista kylänväki on ansaitusti ylpeä.

 

Jakokosken ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet löytyvät parhaiten facebook- sivuiltamme. Liittymällä kyläyhdistyksen jäseneksi saat myös sähköpostiisi tietoa ajankohtaisista asioista.