Jakokosken Vesa ry

Jakokosken Vesa on kylän oma urheiluseura, joka on toiminut ainakin vuodesta 1918 alkaen ja vuonna 2008 rekisteröitynyt Jakokosken Vesa ry:ksi.

Seurassa on jäseniä tällä hetkellä vajaa sata. Jäsenmaksu on lapsilta 5 €, aikuisilta 10 euroa ja perhemaksu 15 euroa. Liity Jakokosken Vesaan ottamalla yhteyttä sähköpostilla tai liittymällä jäsenrekisteriimme. Jäsenrekisterin tietosuojaseloste löytyy tästä.


Jakokosken Vesa hoitaa alakoulun pihassa olevaa jääkiekkokaukaloa talkoovoimin. Tähän iloiseen talkoojoukkoon tarvitaan jatkuvasti uusia tekijöitä. Voit liittyä mukaan olemalla yhteydessä seuran sähköpostiin.

 
Jakokosken Vesan jäsenenä voit osallistua ilmaiseksi seuran järjestämiin liikuntavuoroihin Jakokosken liikuntasalilla. Valinnanvaraa löytyy niin lasten liikunnan, miesten lentopallon, naisten liikunnan kuin aikuisten sählyn muodossa. Lisäksi jäsenenä sinulla on mahdollisuus varata yhden tunnin ajaksi ilmaiseksi koko liikuntasali käyttöösi lauantaisin tai sunnuntaisin kerran kuussa. Varauskalenteri ja ohjeet löytyvät liikuntasalin seinältä. Oheisesta linkistä löytyvät kaikki liikuntasalin aikataulut.

 

Palautetta ja ideoita seuran toimintaan  voit lähettää sähköpostilla pj.jakokoskenvesa@gmail.com