Seurojentalo

Jakokosken Seurojentalo sijaitsee Joensuu – Lieksa valtatien varressa. Joensuuhun on matkaa 21 km. Talon pihassa on vanha 1900-luvun alussa rakennettu tyylimylly joka on hyvä talon sijaintia osoittava maamerkki.

 

Seurojetalo on rakennettu vuonna 1932 palaneen talon tilalle. Rakennus on hirsiseinäinen ja siinä on tilava juhlasali ja suuri näyttämö sekä tilava eteinen, ravintolahuone ja keittiö.

 

Seurojentalossa on valitettavasti puutteellinen lämmitysjärjestelmä, joten talvella kovilla pakkasilla sen käyttö ei ole perusteltua. Kesäisin se on oiva ja originelli juhlapaikka.

 

Mainio juhlapaikka

Seurojentalo on vuokrattavissa erilaisten tilaisuuksien pitopaikaksi. Rakennuksessa on tilaa 70-100 henkilölle tilaisuuden luonteesta riippuen. Viime vuosina talossa on pidetty perinteisiä kesähäitä ja muita yleisötilaisuuksia, joista tunnetuin on Jakovaarirock.

 

Seurojentalo on ollut kuvauspaikkana kahdessa tunnetussa kotimaisessa elokuvassa. Toinen on Koirankynnen leikkaaja, jossa se toimii elokuvan alussa kansakouluna. Pitkä kuuma kesä -elokuvassa siellä esiintyy Kalle Päätalo -niminen punkbändi yleisölle, joka odottaa kirjailija Päätalon luentoa...

 

Seurojentalon varaukset puhelimitse: Pentti Seutu, 045-1801003 .